guitar

Muziekcollectief

Stichting Muziekcollectief Ouder-Amstel verzorgt muzieklessen voor inwoners van de gemeente Ouder- Amstel, maar ook inwoners van andere gemeenten zijn welkom.
Peuters kunnen (met vader, moeder of oma) al beginnen met de cursus Muziek op Schoot. Maar ook als u al wat ouder bent kunt u bij ons een instrument leren bespelen of weer gaan bespelen.
Alle docenten zijn afgestudeerd aan een conservatorium, of in bezit van een gelijkwaardig diploma. Voor inschrijven of mondelinge informatie zie de contactpagina.

MISSIE/VISIE

Omdat muziek belangrijk is voor ieder mens... omdat het muziekcollectief Ouder-Amstel onmisbaar is voor het muziekonderwijs in de gemeente en omdat er steeds meer bezuinigingen voor cultuur dreigen, is de stichting "MC-vrienden" opgericht. De stichting heeft als belangrijkste doel het Muziekcollectief Ouder-Amstel te ondersteunen, zodat extra muziekactiviteiten voor leerlingen én de hele Ouder-Amstelse gemeenschap georganiseerd kunnen (blijven) worden.

De stichting werft vrienden die het Muziekcollectief Ouder-Amstel steunen. Door uw bijdrage worden activiteiten georganiseerd zoals speciale workshops voor leerlingen en niet-leerlingen, openbare lezingen en concerten en een instrumentenfonds.